Rezervace

549 415 322

ceska_kuchyne

stravovací služby

www.vojanec.cz

Restaurace Na Skleníku doporučuje:

Cukrářství - Hana Londinová

Kadeřnice a vizážistka - Zita Zajíčková

Svatební fotografie:

Fotografka Daniela Pochopová (Tišnov +)

Fotografka Petra Hašková (Kuřim +)

Fototograf Kryštof Novák (Brno +)

Zelené pivo na zelený čtvrtek, to je 13% speciál

Přijďte si vychutnat Velikonoční pivo do naší restaurace, kde budou k zakousnutí také grilovaná kolena a žebra. Pro jistotu si udělejte rezervaci na telefonu 549 415 322.

zelene-pivo-2013a

Zelené pivo vzniká spojením kvalitní vody, ječného sladu vyrobeného z toho nejlepšího moravského ječmene a toho nejjakostnějšího žateckého chmele. Pivo je vařeno tradičním způsobem na 2 rmuty. Do mladinového kotle se spolu s chmelem během varu přidává i bylinný výluh, který vzniká louhováním několika druhů bylin včetně kopřivy v horké vodě. Ten se připravuje přímo v laboratořích starobrněnského pivovaru.

Díky tomuto způsobu vaření má pivo plnou chuť a příjemnou hořkost. Svou sílu pak Zelené pivo získává spodním kvašením trvajícím osm dnů. Použité pivovarské kvasnice pocházejí z našeho vlastního kmene. Dlouhým zráním při teplotě 1 °C se pivo chuťově zaokrouhluje a získává svůj typický buket a říz. Posledním krokem ve výrobě Zeleného piva je přidání likéru pod pečlivým dohledem našich sládků.

Jen tři lidé na světě znají tajemství přesného složení přísad, jako je bylinný výluh a likér, které dohromady dávají Zelenému pivu jeho jedinečnou chuť a nezaměnitelnou barvu. K Vám se tak pouze jednou v roce, na Zelený čtvrtek, dostává unikátní pivo charakteristické zelené barvy s bohatou pěnou, příjemnou vůní a neopakovatelnou chutí.

www.zelenepivo.cz

2012 © Copyright Restaurace Na Skleníku | Všechna práva vyhrazena | www.restauracenaskleniku.cz

Tvorba webových stránek a optimalizace GLIPS.cz