Týdenní menu

Máme otevřenou celou restauraci

od 25. května jsme pro vás otevřeli všechny naše venkovní i vnitřní prostory

Rezervace

549 415 322

ceska_kuchyne

stravovací služby

www.vojanec.cz

Restaurace Na Skleníku doporučuje:

Cukrářství - Hana Londinová

Kadeřnice a vizážistka - Zita Zajíčková

Svatební fotografie:

Fotografka Daniela Pochopová (Tišnov +)

Fotografka Petra Hašková (Kuřim +)

Fototograf Kryštof Novák (Brno +)

Velikonoční speciality 30. 3. – 1. 4. 2013

velikonoce-2013V tento sváteční čas nabízíme tradiční polévky, originální nádivky, skvělé jehněčí, kůzlečí, králičí speciality, šťavnaté pečínky a nebude chybět ani Velikonoční křupavá kachnička.

Na objednávku do 28. 3. 2013 je možné objednat velikonoční vlašský salát, pařížský salát, houskové knedlíky, chlebíčky, kanapky, obložené mísy, ovocné mísy.  Bližší informace na tel. 549 415 322. Těšíme se na vaši návštěvu.

Přestože se křesťanská tradice z velikonočních svátků pomalu vytrácí, jen málokdo nezahrne do svého jídelníčku Velikonoční pochoutky. Nabízíme proto svým hostům delikatesy,velikonoční kůzle, jehněčí roláda nebo voňavá pečeně, králík na smetaně,které na české stoly patří od nepaměti.

U nás jsou dny tzv. svatého velikonočního týdne spojeny tradičně s přívlastky Květná neděle, Modré – někde Žluté pondělí, Šedivé úterý, Škaredá nebo smutná středa, Zelený čtvrtek, Velký pátek, Bílá sobota. Pak následuje Boží hod velikonoční a Velikonoční pondělí. Podle pověsti na Zelený čtvrtek zvony odlétají do Říma a vracejí se v noci z Bílé soboty a Boží hod velikonoční. V době jejich nepřítomnosti je mají nahradit řehtačky a klapačky.

Na Zelený čtvrtek 28. 3. – zelené pivo 13°Bylinný Speciál a grilovaná kolena, žebra, domácí teplé uzené.

2012 © Copyright Restaurace Na Skleníku | Všechna práva vyhrazena | www.restauracenaskleniku.cz

Tvorba webových stránek a optimalizace GLIPS.cz